PRZYSTAWKI:
- Oscypek z pieca z dodatkiem chrzanu i żurawiny – 22 zł
- Tatar z polędwicy wołowej z piklami, żółtkiem i pieczywem – 39 zł
SAŁATKI:
- Sałatka z mozzarellą – 26 zł
- Sałatka z grillowanym kurczakiem – 28 zł
- Sałatka Cezar – 29 zł
ZUPY:
- Rosół z makaronem – 15 zł
- Barszcz czerwony – 10 zł
- Barszcz czerwony z uszkami – 17 zł
- Barszcz czerwony z krokietem – 17 zł
- Staropolski żur na wędzonce z kiełbasą, ziemniakami i jajkiem – 17 zł
- Staropolski żur na wędzonce z kiełbasą, ziemniakami i jajkiem – 23zł
- Krem borowikowy w czarce chlebowej – 23zł
DANIA Z DROBIU:
- Filet z grilla z sosem czosnkowym, frytkami i zestawem surówek – 37 zł
- Roladka drobiowa nadziewane serkiem, owijana plastrami boczku na sosie pieczarkowym z ziemniakami i zestawem surówek- 43zł
- Filet panierowany z ziemniakami i brokułem z masłem i czarnuszką – 37 zł
- Pierś z kaczki z sosem porzeczkowym z kluseczkami i konfiturą z czerwonej cebuli – 47 zł
DANIA Z WIEPRZOWINY:
- Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną – 37 zł
- Peklowana golonka wieprzowa z musztardą i chrzanem – 10zł / 100g.
- Szlacheckie placki ziemniaczane przekładane soczystą polędwiczką polane sosem z grzybów leśnych – 47 zł
- Żeberka z pieca z pieczonym ziemniakiem i sałatką z ogórka kiszonego i czerwonej cebuli – 47 zł
- Polędwiczka nadziewana oscypkiem z sosem żurawinowym podana z zapiekanką a’la gratin i sałatką – 45 zł
DANIA Z WOŁOWINY:
- Gulasz wołowy z plackami ziemniaczanymi – 39 zł
- Stek z polędwicy w sosie kaparowym z frytkami z batatów i sałatką – 72 zł
- Zraz wołowy w sosie staropolskim z kluskami i surówką z czerwonej kapusty – 49 zł
- Brizol – polędwica wołowa podawana z pieczonym ziemniakiem i grzybami z chrupiącą cebulką – 72 zł
DANIA Z RYB:
- Pstrąg z grilla z ziarnami słonecznika – 10zł/100g zł
- Łosoś marynowany w jogurcie z pesto z suszonych pomidorów z zapiekanką a’la gratin i duszonym szpinakiem z czosnkiem i masłem – 47 zł
ROZMAITOŚCI:
- Pierogi ruskie – 24 zł
- Pierogi z mięsem – 26 zł
- Pierogi z kurkami i mozzarellą – 26 zł
- Pierogi z owocami – 24 zł
- Gołąbki w sosie pomidorowym – 26 zł
- Bigos staropolski z pajdą chleba – 38 zł
DESERY:
- Szarlotka na ciepło z lodami i sosem angielskim – 17 zł
- Puchar lodowy z owocami – 16 zł
- Sernik z białą czekoladą – 16 zł
DODATKI:
- Ziemniaki puree – 9zł
- Pieczone ziemniaki z twarożkiem ziołowym – 10zł
- Frytki – 9 zł
- Brokuły z czarnuszką – 10 zł
- Kapusta zasmażana – 10 zł
- Zestaw surówek – 10 zł
- Surówka z ogórka kiszonego i czerwonej cebuli – 9zł
- Pieczywo – 5 zł
- Chrzan, musztarda, ketchup, majonez, masło – 4 zł
PIWO Z BECZKI:
- Żywiec 0,5 L. – 14 zł
- Żywiec 0,3 L. – 12 zł
- Żywiec biały 0,5 L – 15 zł
- Żywiec biały 0,3 L – 13 zł
- Piwo grzane 0,5 L – 16 zł
- Piwo grzane 0,3 L – 13 zł
PIWO BUTELKOWE:
- Heineken 0,3 L. – 12 zł
- Desperados 0,4 L. – 13 zł
- Paulener Weissbier 0,5 L – 17 zł
- Żywiec 0,5 L – 14 zł
- Żywiec porter 0,5 L – 17 zł
- Żywiec bezalkoholowy 0,3 L – 11 zł
- Warka Radler 0,5 L – 14zł
- Cydr 0,3 L – 14zł
NAPOJE ZIMNE:
- Coca-cola, Fanta, Sprite, Tonic Kinley – 10 zł
- Soki Cappy: czarna porzeczka, pomarańcza, jabłko, grejpfrut, pomidor, multiwitamina – 10 zł
- Fuze Tea: brzoskwiniowa, cytrynowa – 10 zł
- Woda gazowana (0,33 L) – 8 zł
- Woda niegazowana (0,33 L) – 8zł
- Burn (0,25L) – 13 zł
- Karafka wody 1L – 15zł
NAPOJE GORĄCE:
- Herbata – 10 zł
- Cappuccino – 14 zł
- Kawa czarna – 9 zł
- Kawa z mlekiem – 10 zł
- Irish coffee – 22zł
- Kaffe Latte – 14 zł
- Espresso – 8 zł
- Dodatkowe espresso – 5zł